Prvi 111 pregleda 16. rujna 2016.

Razmažene zvijezde: Beyonce želi crveni toaletni papir u backstageu

Beyonce
Pixsell

Zahtjevi koje pojedine zvijezde imaju na svojim turnejama i koncertima, nadilaze granice razuma...

Posao slavnih glazbenika sastoji se od stalnih putovanja i promjena prebivališta. Dok su neki od njih prilično skromni, ostali ponekad čak i pretjeruju u svojim zahtjevima koja im moraju ispuniti organizatori koncerta.

Po tom pitanju Beyonce (34) ponaša se kao prava diva. Njezina garderoba, kao i backstage, moraju biti bijeli.

BEYONCE | Autor: Pixsell Pixsell

Zahtjevi uključuju nove daske za WC školjke u svakoj garderobi i crveni toaletni papir, a svi članovi njezina tima moraju nositi pamučnu odjeću. Osim toga želi da joj voda bude ohlađena na točno - 6,1 stupnjeva Celzijevih, a pije je kroz slamke od titana koja stoji 5000 kuna.

Bijela boja i mirisne svjećice

Pjevačica ne želi nastupiti ako je neće dočekati stilski usklađeni namještaj koji mora biti isključivo bijele boje, a bez mirisnih svjećica ne želi ni nastupati. U backstageu obavezno je mora dočekati i svježe voće koje mora biti rashlađeno. 

Glavobolju organizatorima zna zadavati i Katy Perry (31).

Katy Perry | Autor: Pixsell Pixsell

Pjevačica u svakoj hotelskoj sobi ili iza pozornice traži 10 vrsta grickalica i poseban umak, šest vrsta napitaka, redateljski stolac, aparat za kavu i zrcalo u određenoj širini. Njen popis uvijek je isti.

Ed Sheeran je pravi dečko iz susjedstva

Ed  | Autor: Pixsell Pixsell

No to nije sve. Moraju joj pripremiti zeleni čaj ili onaj od kamilice te bademovo mlijeko. Za razliku od njih, Ed Sheeran (25) vrlo je skroman. Bitno mu je samo da ga dočekaju manje porcije ribe, čipsa, sira i krekera. Iako ga prepoznaju u cijelom svijetu, organizatori ga hvale kako je jednostavna osoba koja se uvijek srdačno pozdravi sa svima. 

Skroman i neopterećen

Dok njegovi kolege imaju brojne zahtjeve u backstageu, Ed Sheeran zadovoljan je sa sitnicama. Njegovi kolege kažu da u backstageu obavezno mora imati čokoladu.

Što Ariana Grande (22), dečki iz (bivšeg) One Directiona i druge zvijezde zahtjevaju, saznaj u našoj fotogaleriji.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar CoolAnja

    CoolAnja

    Baš su zahtjevni naši slavni,ali je najbitnije da nam dobro pjevaju.