Prvi 2291 pregleda 08. travnja 2019.

Nije nam dobro: Evo koliko para ima Billie Eilish (17)

wherearetheavocados@instagram

Tako mlada, a već tako uspješna!

Glazbenica Billie Eilish ima samo 17 godina, ali iza sebe ima već iznimno uspješnu karijeru i kao pjevačica i kao tekstopisac. Zahvaljujući tim svojim talentima danas si može priuštiti raskošnu odjeću, modne dodatke i lijepe stvari, koje voli pokazivati ​​na svom Instagram profilu, piše Seventeen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you

A post shared by BILLIE EILISH (@wherearetheavocados) on

Najveću zaradu Billie može zahvaliti uspješnoj glazbenoj karijeri, što nije iznenađujuće. Njezin debitantski singl "Ocean Eyes" postao je viralan ubrzo nakon što je izdan 2015. godine. Otada je objavila i druge singlove, poput "Bellyache" i "Bored", a nedavno je objavila i svoj prvi album "When We All Fall Asleep" , "Ehere Do We Go", koji je dobio izvrsne kritike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i must be missing something

A post shared by BILLIE EILISH (@wherearetheavocados) on

Billie je radila i na glazbi za TV emisije i filmove. Najupečatljivija je suradnja s Khalidom na pjesmi "Lovely", za drugu sezonu "13 Reasons Why". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

half of what i say is meaningless

A post shared by BILLIE EILISH (@wherearetheavocados) on

A tu su, naravno, i razne turneje. 2018. godine je otišla na "Where's My Mind?" diljem zemlje, a sada se sprema otići na turneju za svoj novi album, koji će sigurno dobro prodati s obzirom na njezinu popularnost.

I, koliko onda vrijedi?

Billie nije predugo na sceni, ali je u tom kratkom vremenu napravila mnogo, a još više je pritom zaradila. Njezina neto vrijednost procjenjuje se na oko 5 - 6 milijuna dolara, a možda i nešto više. Prilično impresivno, zar ne?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

U četvrtak izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja', pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar wherearetheavocados

    wherearetheavocados

    nije niti čudno pošto njoj je cijeli soba u gucciju i louis vioutonu/vjerojatno sam krivo napisala/ ali da budemo realni zaslušuje
  • mala_loodacha

    Omg :OO