Prvi 79 pregleda 02. svibnja 2024.

Fantastic Gaming Show – festival i natjecanje u Istri

PR

Pula će biti domaćin spektakularnog događaja koji će okupiti zaljubljenike u gaming i esport. Imat ćete priliku družiti se s poznatim influencerima, streamerima i profesionalnim esportašima te uživati u raznovrsnim videoigrama, ali i osvojiti brojne nagrade.

Fantastic Gaming Show, organiziran od strane Fantastic Esporta, održat će se od 31. svibnja do 1. lipnja 2024. godine u Domu sportova Mate Parlov u Puli.

Događaj je podijeljen u tri dvorane: esport arena u kojoj će se odvijati profesionalna esport natjecanja u FC24, Tekken 8, CS2 i Valorantu, expo dio i program stage gdje će biti brojni izlagači i performeri te battle arena u kojoj će biti smještana računala za igru.

Na Fantastic Gaming Showu očekuje se veliki broj posjetitelja, a prisustvo važnih gostiju iz svijeta esporta, biznisa i turizma dodatno će obogatiti ovu fantastični događaj, pružajući priliku za umrežavanje i suradnju te daljnji razvoj gaming industrije kao ključnog alata za unapređenje turizma.

 | Autor: PR PR

Ovaj događaj nije prošao neprimijećeno kod partnera koji aktivno podržavaju gaming scenu i pripadnike Z i Alpha generacije. Poznata domaća tvrtka Tehnoline Telekom osigurava najbrži internet u gradu sa minimalnim pingom tako da igračima donosimo jedno potpuno novo iskustvo igranja. M San grupa odnosno njihov brend MSGW je službeni PC partner. Svjetski priznata tehnološka tvrtka Orqa na festival donosi znanje, zabavu i stem edukacije dok Red Bull je tu da osigura energiju svih profesionalnih esportaša.

Jedan od istaknutih partnera je svakako Grad Pula, ponosni pokrovitelj događaja koji je prepoznao priliku u Fantastic Gaming Showu.

 | Autor: PR PR

Karte su već u prodaji, stoga ne propustite priliku postati dio ovog nevjerojatnog iskustva. Jednodnevne, višednevne i VIP ulaznice dostupne su u online prodaji i možete ih kupiti putem Entrio platforme i na prodajnim mjestima Entrio partnera. Za više informacija i giveawaye zapratite nas na Instagram stranici!

Tvoja reakcija?