Prvi 2681 pregleda 21. siječnja 2023.

Evo koji ćete tip supruge biti po Myers Briggs tipu ličnosti

PEXELS/instagram.com/furknsaglam/

Jeste li se ikada zapitali kakva ćete supruga jednoga dana biti? Možda želite biti sa savršenim mužem i najbolje odgojenom djecom. Ili ste možda više avanturistički tip - uvijek na novim putovanjima

Ili biste možda radije bili dio moćnog para — onih ljudi koji zajedno slave svoje nove promocije. Evo kakav ćete tip supruge biti, prema vašem tipu ličnosti Myers-Briggs. 

Tradicionalna žena:

ENFJ: Dugogodišnja ste djevojka, povremeni izlasci u pravilu su ne — tako da ste savršen tip osobe koja bi voljela ostati i brinuti se o životu kod kuće. Posvećeni ste supružniku i obitelji.

ISFJ: Želite onu romantiku iz knjige priča, savršenu sretnu obitelj i život uz bijelu ogradu. Žudite za savršenstvom i idealizmom u svom životu i imate želju da to ostvarite!

ESFJ: Vi ste predana supruga i majka, imate prirodnu sposobnost i želju da pomažete drugima što vaše majčinske i suprugske dužnosti čini lakim.

Avanturistkinja:

ENFP: Uživate u spojevima, uzbuđenju jurnjave i zabavi sa svojim partnerom i to ćete prenijeti u svoj brak. Vaša ljubav prema natjecanju i avanturi čini svaki dan nečim novim i zabavnim!

ESTP: Po prirodi ste pustolovni, a vaša nepredvidiva osobnost stvorena je za nove i uzbudljive stvari. Vi i vaša draga osoba spremni ste za uzbuđenje u bilo kojem obliku.

ENTP: Nakon što završite s igranjem i spremni ste se skrasiti s pravom osobom koju želite zadržati svježom, volite izazove i uživate u uzbuđenju sa svojim partnerom.

INTJ: Ti si djevojka s velikim obvezama, ne možeš ići na pola puta, za tebe je sve ili ništa. Vaše prirodne sposobnosti rješavanja problema čine vas super zabavnim suputnikom koji je uvijek na lopti.

ESFP: Društveni ste leptirić volite izlaziti i zabavljati se i uvijek ste u centru pažnje. Kad je vaš brak u pitanju, svaki dan je zabava.

ISFP: Vi ste u potrazi za uzbuđenjem, volite izazove i avanturist ste u srcu. Imate duboku povezanost sa svojim partnerom i volite izaći van i zajedno se suočiti sa svijetom.

Utjecajna žena:

ESTJ: Vi ste predan partner i nećete prihvatiti ništa manje od toga od svoje važne osobe kada nađete nekoga čiji su interesi i prioriteti u skladu s vašima, bit ćete nezaustavljivi moćni par koji ruši ciljeve i živi svoje najbolje živote.

ISTP: Vaši visoki standardi znače da kada konačno pronađete partnera, on će biti pravi pobjednik kada imate iste ciljeve i težnje da vas dvoje možete postići sve.

INTP: Vaš ozbiljan, neposredan stav čini vas jednom zastrašujućom djevojkom, ali kada nađete nekoga tko se ne boji tog vašeg velikog mozga, vas dvoje možete osvojiti svijet. Uostalom, ako se mogu nositi s djevojkom poput tebe, moraju biti prilično čvrsti.

ENTJ: Vaš stav visoke učinkovitosti i energičan duh zahtijevaju partnera koji je na vašoj razini. Vaše samopouzdanje i odlučni stav čine vas pravim pokretačem i samo će partner s istim kvalitetama moći držati korak s vama.

Nježna žena:

INFP: Trebate nekoga tko je poput vas i s kim se možete povezati, kada nađete partnera koji vam se sviđa, bit ćete nerazdvojni. Po prirodi ste strastveni pa će vaš brak zasigurno biti pun romantike i ljubavi.

INFJ: Ozbiljna ste žena, više volite obveze nego ležernost i u potpunosti ćete se posvetiti svojoj vezi. Strastveni ste i uživate u bliskoj vezi, odlučni ste da to uspije zajedno.

ISTJ: Tražite stabilnost i dugoročnu vezu. Vrlo ste ozbiljni po pitanju ljubavi i braka, mrzite neobavezne spojeve i potpuno ćete se posvetiti partneru.

Tvoja reakcija?