Prvi 891 pregleda 05. svibnja 2020.

Drame kod Kardashiana: Novi problemi u reality obitelji

letthelordbewithyou/kimkardashian/Instagram

Bivši suprug od Courtney zbog tuge je otišao na rehabilitaciju, a Kim se zaigrala u fotošopu i ostavila prste u kosti. Ljudi su je pitali: Imaš li ti tri ruke?

Scott Disick, bivši suprug najstarije sestre Kardashian, prijavio se u klinku za rehabilitaciju. Ovaj, nekima omiljeni član obitelji, dugo se bori s vlastitim problemima. Nakon nagađanja razloga zbog kojih se prijavio u klinku, saznala se istina. Prijavio se kako bi se liječio od trauma iz prošlosti, piše Cosmopolitan.

Jako je patio

Disickova odvjetnica u priopćenju je navela da je Scott dugo patio i da nije otišao na rehabilitaciju zbog ovisnosti o supstancama. Nakon velikog pritiska javnosti i zadiranja u privatnost istu klinku je i napustio.

Fotošop Kim

Istovremeno, još jedna članica obitelji puni novinske stupce. O kome drugom je riječ nego o Kim Kardashian. Slavna Kardashianka ponovno je uhvaćena u fotošopiraju slika, javlja Cosmopolitan.

Naime, Kim je na Instagramu objavila fotku koja nije prošla nezapaženo. Njeni pratitelji su primijetili neobične detalje na zmijskom outfitu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venomousss

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim je za fotku obukla zmijski outfit te u istom tonu 'ukrasila' kosu. No promakao joj je sitan detalj. Njeni fanovi su joj u kosi primijetili nokte. Ovo su samo neki od komentara:

"Vidite li i vi nokte u njenoj kosi?"

"Zašto imaš nokte u kosi, imaš li tri ruke?"

"Kim ima nokte u kosi!"

Iako su je ljude ovaj fail šokirao, nije ih i iznenadio. Na njihovim profilima su viđali i veće pogreške.

 

Pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?