Prvi 13966 pregleda 06. siječnja 2022.

Baš je vrijeme za romantične filmove, evo 10 preporuka!

aftermovie/instagram

Netflix je dom svih filmskih žanrova koje možete pogledati u bilo koje doba dana ili noći, kad vam odgovara. Ovisno o vašem raspoloženju, pronaći ćete hit filmove koji će vam okupirati pažnju. A ako vam se upravo gleda neki dobar, romantični film, ne brinite, imamo par preporuka koje možete pogledati danas na slobodan dan (ili navečer, ako vam dan nije toliko slobodan)

Pride and Prejudice (2005)

'Ponos i predrasude' je jedan od najpoznatijih filmskih klasika čija je priča adaptirana po knjizi Jane Austin. Jedna od najljepših ljubavnih priča prati živote sestara Bennet i težnju njihove majke da ih uda za bogate mladiće. Kao što sam naslov filma govori, cijela radnja je isprepletena ponosom i predrasudama dvoje glavnih likova, Lady Elizabeth i gospodina Darcyja, piše Good house Keeping.

The Notebook (2004)

Za ovu veliku ljubavnu priču rijetko tko danas nije čuo, ali da je ukratko prepričamo. Priča prati par i sve njihove uspone i padove kroz nekoliko desetljeća. Od zaljubljenosti, razdvojenosti, pa do ponovnog sastanka, ova priča nam pokazuje da prava ljubav baš uvijek pobjeđuje i da nije nimalo blesavo vjerovati u to.

The Kissing Booth (2018)

Ova priča govori ne samo o ljubavi već i o velikom prijateljstvu. Srednjoškolka Elle se nađe licem u lice sa svojom dugogodišnjom simpatijom kada se prijavi da vodi štand za ljubljenje na proljetnom karnevalu. Problem je taj što se zaljubi u brata svog najboljeg prijatelja... Ups!

To All the Boys I've Loved Before (2018)

Lara Jean je kroz svoje odrastanje pisala tajna pisma svim dečkima u koje je bila zaljubljena. Pisma nije planirala poslati, ali ona ipak stignu na adrese svih njezinih simpatija - bez njenog znanja. Nakon toga Lara se susreće sa svim problemima koje je kanila izbjeći.

After (2019)

Radnja ovog filma prati Tessu Young, predanu studenticu, poslušnu kćer i odanu djevojku. Na fakultetu upoznaje Hardina Scotta, tajanstvenog i zamišljenog buntovnika koji je tjera da propita sve što je mislila da zna o sebi i onome što želi od života...

Set It Up (2018)

U ovoj romantičnoj komediji dvoje prezaposlenih i nedovoljno plaćenih pomoćnika smišljaju plan kako da svoje šefove skinu s leđa tako što će ih namjestiti jedno drugome. No, hoće li njihov plan uspjeti, ostaje vam da sami saznate!

About Time (2013)

Kao i svi muškarci u njegovoj obitelji, Tim Lake posjeduje moć putovanja kroz vrijeme. No, njegovo putovanje postaje komplicirano kada počne romantičnu vezu sa ženom koja ne može putovati kroz vrijeme...

Definitely, Maybe (2008)

Radnja ovoga filma prati 30-godišnjeg oca koji se nalazi usred brakorazvodne parnice. Svojoj kćeri prepričava život prije braka i koga je sve zapravo volio.

A Walk to Remember (2002)

Glavnom liku ovoga filma, Landon,u dodijeljen je rad za opće dobro nakon što je upao u veliku nevolju. Njegova kazna također uključuje sudjelovanje u proljetnoj predstavi, tijekom koje se zaljubljuje u Jamie, svećenikovu kćer.

Always Be My Maybe (2019)

U ovoj priči par iz djetinjstva se sastaje u San Franciscu nakon svađe zbog koje nisu pričali 15 godina, ali sada žive potpuno različite živote. Hoće li njihova ljubav pobijediti i hoće li se ipak uspjeti pronaći negdje 'na sredini'? Hmmm...

Pripremi kokice, upali Netflix i uživaj u jednom od ovih divnih filmova!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?