Fancy a. f. 4348 pregleda 10. veljače 2021.

Koji trend ti najviše odgovara prema tvom horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Cure, želite malo promijeniti svoju garderobu, osvježiti je i isprobati neke nove trendove? Pa, evo koji modni trend je idealan za vas prema vašem horoskopskom znaku... Ovo bi vas itekako moglo inspirirati!

Ovan: Bralette

Odvažne Ovnice s dolaskom toplijeg vremena definitivno bi trebale isfurati neki fora i skroz jednostavan bralette. Ovaj topić savršeno ide uz traperice visokog struka, odijela ili zanimljive asimetrične suknje, a ako želite biti još odvažnije, nabacite gore neki cool blazer ili kožnu jaknu. Wow...

Bik: Duga haljina

Bikice vole igrati na sigurno, ali žele i vole biti primijećene, a savršen modni trend koji bi što prije trebale isprobati i isfurati definitivno su duge haljine, koje se vraćaju u velikom stilu već ovog proljeća.

Blizanci: Blazer u jarkoj boji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 4EVAJESSIE (@jessieli)

Blizančice su veoma hrabre kad je moda u pitanju i često kombiniraju na prvu 'nespojivo'. Vole nositi haljine na tenisice, blazere na kardigane i suknje na kožne tajice i uvijek to nekako isfuraju da izgleda skroz cool. Trend koji sada trebaju isprobati su blazeri u jarkim bojama, zelenoj, pink, crvenoj... Koju već vole i odaberu!

Rak: Trapezice

Kul Račice obožavaju old school modne trendove, a trapezice, pogotovo traper, baš su savršene za njih. I ovo će definitivno najviše furati ovog proljeća.

Lav: Crno-bijeli komadi

Suknje, haljine, bluze, majice, topovi, torbice... Sve to, ali u kombinaciji crno-bijele boje!? O da, to je baš nešto savršeno za Lavice, koje ne vole nositi šarene modne komade i često igraju na sigurno kad je moda u pitanju.

Djevice: Statement sandale

Kad je u pitanju odjeća, Djevice uvijek idu na ono 'manje je više'. No, kad su u pitanju cipele, upravo je suprotno. Vole se istaknuti cipelama i vole da su one drugačije, otkačene i posebne. Statement sandale bit će must have u njihovoj garderobi ovog proljeća i ljeta.

Vaga: Disko komadi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sylwia (@lunas_place)

Elegantne Vage modne su ikone, a sve što je u trendu one MORAJU isprobati. U najnovijoj modnoj sezoni apsolutno savršen trend za njih definitivno su 'disko' haljine. I ne, one neće biti rezervirane samo za partyje, već i za svaki dan, čak i posao, uz neke suptilnije i jednostavnije komade.

Škorpion: Korzet haljine

Korzet se ove sezone vraća na velika vrata, a otkačene Škorpionke će ga baš savršeno znati isfurati u svakodnevnim kombinacijama. Hrabro, ludo, ali totalno njihov stil!

Strijelac: Trenirka - posvuda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mosquito (@mosquitopl)

Strijelčice su se odlično uklopile u ovaj 'home look' đir i obožavaju nositi baggy stvari, trenirke i opuštenu odjeću u kojoj se uvijek osjećaju kao doma. Tako će biti i na proljeće, a trenirke će furati u svim mogućim i nemogućim kombinacijama.

Jarac: Mrežasti komadi

Jarci se uvijek ističu modnim izričajem, a ništa drugačije neće biti ni u nadolazećem razdoblju. Odličan odabir za njih su trendy mrežasti komadi, koji se neće furati samo u obliku tajica, već i na majicama, torbama, haljinama, hlačama...

Vodenjak: Traper na traper

Ne tako novi, ali uvijek pomalo neobičan trend su traper stvari koje furate na druge traper komade. Totalno ležerno i baš kao stvoreno za casual i jednostavne Vodenjake... O da!

Ribe: Prugice

Romantične prugice vraćaju se ovog proljeća, a što je bolje za romantične Ribe od ovog stila? Ma ništa! Prugice na hlačama, haljinama, suknjama, majicama, blazerima...viđat ćemo ih doslovno posvuda!

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?