Bez srama 1520 pregleda 11. ožujka 2019.

Zaručili su se, a onda je otkriveno da je vara?

jlo@instagram

Tek su objavili zaruke, a već stižu optužbe... No, koliko su utemeljene, to je pitanje

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez tek su neki dan objavili zaruke, a već stižu optužbe da je Alex vara. Bivši igrač bejzbola Jose Canseco na Twitteru je javno prozvao Alexa i napisao da vara zaručnicu sa svojom bivšom suprugom Jessicom, piše BuzzFeed.

Bivši član Yankeesa napisao je kako je vidio kako J. Lo piše poruku svom zaručniku, a on je u tom trenutku pomislio da "jadnica ni ne zna da je Alex vara i nema pojma s kime je zapravo u vezi".

'Zvao ju je prije par mjeseci' 

Također je napisao kako se našao s Jessicom prije par mjeseci, a tijekom tog susreta Alex ju je nazvao na mobitel. "Alex, prestani biti govno i prestani varati Jennifer", dodao je te ga pozvao na MMA ili boksački meč. Valjda da mu se osveti zato što vara zaručnicu? Hmm...

 | Autor: Jose Canseco/twitter Jose Canseco/twitter

Ipak, nije ponudio nikakve konkretne dokaze za ove optužbe, pa nismo baš sigurni da mu vjerujemo. A ti? Misliš da laže ili?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a daaj neee :O