Bez srama 619 pregleda 09. listopada 2019.

Tužan razlog: Dolan blizanci uzimaju pauzu od YouTubea

screenshot/youtube/HRT

Ne misle zauvijek otići s YouTubea. Samo više 'ne žele snimati sr*nja' i forsirati se da svaki vikend izbacuju novi video. Žele biti tu za svoju obitelj, prijatelje. Žele se okrenuti sebi.

Tužne vijesti za sve koji obožavaju pratiti sadržaj blizanaca Ethana i Graysona Dolan na YouTubeu. Njih dvoje su upravo (na YouTubeu) objavili kako se povlače, nakon što su godinama izbacivali novi video na svom kanalu - svaki tjedan.

It's Time To Move On…

U videu pod nazivom 'It's Time To Move On…' sjeli su s youtuberom Shaneom Dawsonom i iskreno progovorili o ovoj svojoj odluci. Progovorili su i o mentalnom zdravlju i pritisku koji osjećaju već godinama, a posebno nakon smrti njihova oca.

'Užasno je...'

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Da nismo izbacivali i snimali novi video svaki tjedan, mogli bismo više vremena provesti s našom obitelji, pogotovo u trenucima kad su nas zaista trebali. Užasno je... Jer, ponekad i dalje ne shvaćam da se to zapravo dogodilo", rekao je Ethan kroz suze.

No, iako više neće izbacivati novi video svaki tjedan, ipak neće skroz odustati od YouTube karijere. I dalje će objavljivati videa, ali samo onda kad to budu htjeli i kad sadržaj bude kvalitetan. "Nećemo snimati sr*nja samo kako bismo snimali sr*nja", objasnio je Ethan.

Cijeli video pogledajte ovdje.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?