Bez srama 3325 pregleda 07. srpnja 2019.

Fanovi su prilično uvjereni da su Shawn i Camila zajedno

shawnmendes@instagram

Glasine o tome da su njih dvoje zajedno krenule su otkako su izbacili zajednički singl Senorita i spot za isti, koji je nabijen zajedničkom kemijom.

Nakon što je izašao spot koji su Camila Cabello i Shawn Mendes izbacili zajedno, mnogi ne prestaju pričati o tome da bi njih dvoje mogli biti novi par. U spotu za 'Senoritu' njih dvoje imaju očiglednu kemiju (ili samo jako dobro glume). No, ljudima se ipak više sviđa prva teorija.

Koji su dokazi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @vmagazine for doing this amazing shoot!! X

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

Ipak, to nije jedino što bi moglo upućivati na to da su zajedno, misle fanovi. Naime, Camila je taman u to vrijeme kad su izbacili spot objavila kako je prekinula vezu s tadašnjim dečkom Matthewom Husseyjem. Hmm...

Proveli su skupa Dan nezavisnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@samdameshek

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

Nakon toga, prije par dana se pojavila vijest navodno bliskog izvora koji tvrdi da su njih dvoje zajedno proveli Dan nezavisnosti i da su, pritom, bili veeeeoma bliski. 

"Sjedili su jedan pored drugoga, gledali se, a otišli su držeći se za ruke", rekao je izvor za Cosmopolitan.

Flertaju i na Instagramu 

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

No, to nije sve. Sinoć je Camila bila na Shawnovu koncertu u Los Angelesu i pritom objavljivala neke prilično zavodljive Instagram storyje.

"Shawn Mendes, ne možeš biti više očaravajuć, wow" i "Pa ti si nestvaran". Ovo su poruke koje mu je napisala na koncertu...

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

I ranije su na društvenim mrežama njih dvoje izmjenjivali zavodljive poruke, no, može li sve ovo biti dovoljan dokaz da su stvarno zajedno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for all the love on Señorita ♥️ @camila_cabello x

Objavu dijeli Shawn Mendes (@shawnmendes)

Ni ona ni on još nisu potvrdili moguću vezu, ali nama bi bilo jaaaako drago da su zaista par. Jer, apsolutno su preslatki i divni. A ti možeš glasati u anketi dolje i reći nam što ti misliš. Jesu li u vezi ili su samo prijatelji?

GLASAJ:

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    Kasnite
  • mala_loodacha

    i ja mislim da jesuuu :DD